Kartasta on valittavissa kolme versiota. Ensimmäiseessä on vain parkit, eli ”Enemmäm puskaa”, ”Enemmän parkkia” ja ”Matkaparkit”. Toisessa versiossa on kaikki ”Palvelut”. Viimeisessä versiossa näkyy kaikki pisteet yhtäaikaa.

Kartan painikkeet

Kohdenäkymä

Kohdenäkymä sulkeutuu rastista.

Paikan lisääminen

Aloita klikkaamalla karttasivun oikeassa yläkulmassa olevaa + merkkiä.

  1. Uuden paikan lisääminen on helpointa silloin kun on kohteessa. Kirjoita otsikkokenttään paikan nimi, käytä mahdollisuuksien mukaan virallista nimeä.
  2. Mikäli olet kohteessa täppää ”nykyinen sijainti” nappulaa. Tällöin kohde merkki tulee nykyiseen sijaintiisi. Jos teet merkinnän jälkikäteen voit hakea paikan hakukenttää, zoomaus-nappeja ja karttaa siirtämällä.
  3. Valitse kategoria, johon haluat paikan lisättävän
  4. Linkkikohtaan voit kirjoittaa jonkin paikkaan liittyvän nettisivulinkin, jos sellainen on tiedossa. Google karttalinkkiä ei tarvita, se syntyy automaagisesti valittuun sijaintiin.
  5. Kuvauskenttään haluamasi kohteen kuvaus.
  6. Klikkaamalla ”Lisää kuva” -kuvaketta, voit ladata kohteeseen yhden kuvan. Pääkuvan tulisi mieluiten olla vaakakuva. Lataa kuva sellaisenaan, palvelin optimoi kuvan. Useamman kuvan lisääminen ei tällä hetkellä onnistu kuin korjauslomakkeella paikan julkaisun jälkeen.
  7. Jos haluat ilmoituksen paikan julkaisusta, valitse täppä ja anna nimesi ja sähköpostiosoitteesi.
  8. Paina lopuksi ”Lähetä tarkastettavaksi painiketta.